Evenement derden

LIVING DOCUMENTATION EVENT (LDE)

Datumdonderdag 18 april 2024
Tijd14:00 - 22:00u
LocatieEindhoven
Eindhoven

Op 18 april organiseert Improve Quality Services de vierde editie van het LIVING DOCUMENTATION EVENT (LDE) in Eindhoven. Het thema dit jaar is “Mastering the Present, Shaping the Future”.

Dit Engelstalige event neemt je mee in wat Living Documentation morgen voor jouw team of organisatie kan betekenen, en hoe dit in een verdere toekomst (denk AI!) vorm kan gaan krijgen. De keynote wordt verzorgd door Kenny Baas en Evelyn van Kelle die je alles zullen vertellen over Domain-Driven Design, gevolgd door een hands-on workshop rond DDD en Event Storming.

Ook Gaspar Nagy zal op deze editie aanwezig zijn om jullie mee te nemen in de ontwikkelingen rondom zijn nieuwe framework Reqnroll.

Daarnaast zijn er nog vele andere talks en workshops rondom thema’s als Test Driven Development, Testautomatisering, het werken met Living documentation en Compliancy, het uitwerken van rules in gherkin, en meer.

Het belooft weer een enerverende editie te worden waar de inmiddels traditionele bier en pizza uiteraard niet ontbreken! We zien je graag op 18 april 2024 in Eindhoven, aanmelden kan hier:

Living Documentation Event (LDE24) | ICT Group