Evenement derden

Agile Testing Days (19-22 november)

Datumdinsdag 19 november 2024
Tijd09:00 - 18:00u
LocatieDorint Sanssouci Berlin/Potsdam
Jägerallee 20
14469 Potsdam
Duitsland

De Agile Testing Days zijn dé conferentie voor agile softwaretesters en hun teams, die van 19 tot en met 22 november in Berlijn plaatsvinden!

Gevarieerde line-up van sprekers: AgileTD beschikt over een gevarieerd aanbod aan sprekers van over de hele wereld, die hun unieke perspectieven en expertise naar de voorgrond brengen. Of je nu een doorgewinterde agile tester bent of net aan je reis begint, je zult inspiratie, kennis en inzichten vinden van marktleiders en innovators.

Innovatieve inhoud: Ontdek baanbrekende onderwerpen, opkomende trends en best practices op het gebied van agile testen. Van AI-gestuurd testen tot DevOps-integratie en meer: het programma is ontworpen om grenzen te verleggen en de status quo uit te dagen.

Deep Dive Tracks: Duik diep in gespecialiseerde onderwerpen zoals testautomatisering, toegankelijkheid, AI en CI/CD met inleidende en geavanceerde technische talks, praktische workshops en interactieve sessies. Verkrijg praktische vaardigheden, hulpmiddelen en technieken die jij onmiddellijk in jouw projecten kunt implementeren.

Netwerkevenementen: Vind nieuwe vriendschappen met gelijkgestemde professionals van over de hele wereld. Deel ervaringen, wissel ideeën uit en bouw een sterk ondersteuningsnetwerk op binnen de agile testgemeenschap.

Gratis teamcoaching: neem jouw team mee voor een ongeëvenaarde leerervaring! We bieden gratis teamcoachingsessies aan om jouw groep te helpen hun conferentie-ervaring te maximaliseren en agile testpraktijken effectief te implementeren.