Thema avond Zuid: Workshop Behaviour Driven Development met ChatGPT

Agenda

Thema avond Zuid: Workshop Behaviour Driven Development met ChatGPT

Datumdinsdag 26 september 2023
Tijd18:00 - 21:00u
Locatie
Van der Valk Eindhoven
Aalsterweg 322
5644RL Eindhoven


LET OP! Locatie gewijzigd!

Over de workshop

Zijn ontwikkelaars nog nodig? Bestaan er in de toekomst nog testers?

De komst van ChatGPT eind vorig jaar sloeg in als een bom in de wereld van de IT.

In deze workshop leer je hoe je AI kunt inzetten in Behaviour-Driven Development.

We werken een klantcase uit zodat de praktische toepasbaarheid duidelijk wordt en je de opgedane kennis direct kunt toepassen bij je klant of project.

Met behulp van ChatGPT optimaliseren we de requirements, werken dit vervolgens uit naar testcases en tot slot een werkende applicatie, zonder dat je een ervaren developer hoeft te zijn.

Waarom zou je AI willen gebruiken in je project? Hoe communiceer je dit naar je opdrachtgever? Hoe kan je AI efficiënt inzetten?

In deze workshop leer je hoe je als testexpert of DevOps engineer AI effectief kunt inzetten in je project.

Over de sprekers
Deze workshop wordt gegeven en begeleid door consultants van the/experts. Reeds meerdere malen hebben wij deze workshop gegeven. Met een 8+ als eindbeoordeling van de deelnemers.

the/experts is een iconische IT-organisatie. Wij staan bekend om onze unieke aanpak en technisch leiderschap in Software Craftmanship. www.the-experts.nl

Onze focus op de nieuwste technologieën, methodieken en kwaliteit zorgt voor een verhoogde productiviteit en rendement van onze opdrachtgevers. Wij volgen de ontwikkelingen in de IT-markt om deze toe te kunnen passen in onze projecten, en delen onze kennis graag. Middels bijvoorbeeld deze workshop.

Door voorop te lopen en de innovaties in de IT-markt op de voet te volgen zijn wij bewezen in staat om altijd de kwalitatieve software oplossingen van morgen te leveren, met een maximale waardeontwikkeling als resultaat.

Wij zien uit naar jullie komst!

Voorbereiding
Zodra je je aangemeld hebt, krijg je een week voor aanvang van de workshop een mail met voorbereidingen.

Je kan kiezen of je de workshop in Java of in Python wil volgen en hoe je de daarvoor nodige installaties uit kan voeren, zodat je voorbereid aan de workshop mee kan doen!

Programma
18:00-19:00 Ontvangst en diner
19:00 Aanvang presentatie
19:45 Koffiepauze
20:00 Vervolg presentatie
21:00-21:30 Borrel