Evenement derden

EVENT Living Documentation Event

Datumdonderdag 20 april 2023
Tijd16:00 - 20:00u
LocatieProfessor Doctor Dorgelolaan 30, 5613 AM Eindhoven
Professor Doctor Dorgelolaan 30, 5613 AM Eindhoven

EVENT Living Documentation Event

 

Na de succesvolle edities in 2021 en 2022 gaan we het in 2023 nóg grootser aanpakken. Het Living Documentation Event (#LDE23) gaat over alles rondom (Agile) Requirements, Behaviour Driven Development (BDD), Specification by Example, Domain Driven Design (DDD) en uiteraard: Levende Documentatie.

 

Wat kunt u verwachten?

Op het Living Documentation Event kunnen de gasten deelnemen aan interactieve workshops en inspirerende lezingen over verschillende aspecten van Living Documentation. Deze sessies bieden de deelnemers niet alleen de gelegenheid om te leren over dit onderwerp maar ook praktische ervaring op te doen met de nieuwste technieken en benaderingen. Daarnaast kunt u leren van ervaringen van anderen. De onderwerpen zijn onder meer Shared Understanding, Single Source of Truth en Behaviour Driven Development. Deze workshops en lezingen worden verzorgd door ervaren professionals op dit gebied van verschillende achtergronden en bedrijven.

Kortom, het Living Documentation Event biedt de mogelijkheid om te leren over en praktische ervaring op te doen van een breed scala aan Living Documentation-technieken en -benaderingen. U zal geïnspireerd zijn om hier de volgende dag al mee aan de slag te gaan.

Building the right thing right

Het thema voor LDE23 is “Building the right thing right” waarbij we op zoek gaan hoe requirements en Living Documentation kunnen helpen om daadwerkelijk de juiste functionaliteit te specificeren, ontwikkelen en testen. Dit onderwerp is vooral interessant voor iedereen die op enige manier betrokken is bij software ontwikkeling.

Programma

16:00 Inloop
16:30 Plenaire opening
16:45 Sessie 1 A + B
17:30 Diner met pizza
18:30 Sessie 2 A + B
19:15 Sessie 3 A + B
20:00 Netwerkborrel

Meer info zie:

https://www.ict.eu/nl/LDE23