Werkgroep

Werkgroep ISO 29119Afgerond

De werkgroep is sinds enkele jaren betrokken bij de ontwikkeling(en) van de internationale ISO 29119 standaard, die de BS7925-1, BS7925-2, IEEE 610, IEEE 1044 en ISO 9126 opvolgt.

info

Werkgroep Blockchain testingAfgerond

De wereld van cryptocurrencies en blockchain ontwikkelingen spelen sinds 2008 een rol met kansen voor het testvak en kwaliteitszorg.

info

Werkgroep Agile TestenAfgerond

Het doel van de werkgroep is om TestNet-leden informatie, handvatten en toepasbare producten aan te reiken om agile testen toe te kunnen passen in de praktijk.

info

Werkgroep Testen en AI

Artificial Intelligence (AI) speelt een steeds grotere rol in de samenleving, vooral in de vorm van zelflerende systemen. Deze systemen kunnen patronen herkennen in beelden en in gegevensbestanden.

info

Werkgroep Model Based Testen

Model Based Testen (MBT) is een nieuwe en veelbelovende manier om de kwaliteit van ICT te verbeteren.

info

Werkgroep Business Intelligence Testen

Het doel van de werkgroep is om de meest belangrijke en urgente vragen van testanalisten en -managers te beantwoorden daar waar het gaat om Datawarehouse- Big Data omgevingen.

info

Werkgroep Behaviour Driven Development (BDD)

Eén van de kenmerken van BDD is dat je voorbeelden gebruikt om het gewenste gedrag van de te ontwikkelen software te beschrijven. Deze voorbeelden zijn voor iedereen leesbaar en begrijpelijk.

info