NieuwsMagazine

TestNetNieuws verwelkomt Jan Hertogh als nieuwe redacteur!

Even voorstellen voor wie mij nog niet kent: mijn naam is Jan Hertogh en ik kom per heden de redactie van TNN versterken. Ik heb me hiervoor opgegeven na de oproep van Rik Marselis tijdens het najaarsevenement.
Ik woon in Tilburg, ben 54 jaar jong, ben getrouwd en heb twee dochters die inmiddels het huis uit zijn.
Na mijn studie Elektrotechniek in Eindhoven ben ik – na drie jaar bij mijn eerste werkgever – in 1992 in de detachering terechtgekomen (bij Interprogram – nu Sogeti).
Hier werd ik al snel opgevoed in de TMap school en zoals zovelen van ons doorliep ik het klassieke traject van tester via testcoördinator tot testmanager. Van 2000 tot 2007 heb ik een uitstap gemaakt naar de commercie. Ik ben in die periode voor drie achtereenvolgende werkgevers als accountmanager werkzaam geweest. Het was best zwaar om commerciële successen te boeken als accountmanager voor kleinere detacheerders – zeker in een markt die van 2001 tot 2004 erg moeilijk was – maar toch was het een hele mooie periode in mijn loopbaan die ik achteraf gezien niet had willen missen. In diezelfde periode breidde mijn netwerk zich zienderogen uit, hetgeen later nog vaak een voordeel is gebleken.
Toch begon het te kriebelen en vanaf 2007 ben ik weer als professioneel testconsultant in de markt actief – sinds 2012 als zzp’er. Op dit moment ben ik overigens beschikbaar, dus als je iets voor me weet… ik houd me aanbevolen.
Ik ben al erg lang lid van TestNet, ik weet niet eens meer precies sinds wanneer, dus het lijkt me leuk om op deze manier ook eens actief een bijdrage te leveren aan onze mooie vereniging. En over verenigingsleven gesproken: ik ben ook vice-voorzitter van Carnavalsvereniging de Douwzuigers: www.douwzuigers.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *