NieuwsMagazine

Een nieuwe redacteur bij TestNetNieuws: Marije van Beek

Onze redactie 2.0 krijgt steeds meer vorm met nieuwe redacteuren. Marije van Beek komt ons ook helpen met TestNetNieuws en andere testgerelaweerde evenement zaken! Welkom Marije.
Haar eigen introductie
Ik zal me even voorstellen: Marije van Beek, 39 jaar, woonachtig in het prachtige Twente, samen met mijn vriend en onze twee katten.
Na mijn studies Technische Natuurkunde en Biomedische Techniek in Enschede heb ik een jaartje gereisd door Australië en Nieuw-Zeeland, waarna mijn wanderlust nooit meer is verdwenen. Naast het reizen ben ik fervent luisteraar van (true-crime) podcasts en zet ik mij in als rolmodel via de organisatie VHTO om de participatie van meisjes in techniek & IT te vergroten.
Begin 2005 ben ik via Qualityhouse [het huidige Centric] begonnen in de detachering. De leukste opdracht was het testen van het nieuwe rijbewijs, waarbij we eens een echte ‘bug’ vonden tijdens het draaien van de loadtesten: met gespreide vleugeltjes werd de bromvlieg keurig gesealed achter het folie, precies op de plek van de perforatiegaatjes van de pasfoto. En dan te bedenken dat deze pre-productietesten gedraaid werden in clean-rooms!
Na een uitstapje van een jaar naar de Indiase metropool Bangalore via mijn toenmalige werkgever Logica [het huidige CGI] ben ik uit de detachering gestapt. Op dit moment werk ik voor het hightech bedrijf MalvernPanalytical waar ik samen met mijn team verantwoordelijk ben voor de kwaliteit van de embedded software van röntgensystemen.
Sinds begin dit jaar bezoek ik zoveel mogelijk TestNet events, een mooie gelegenheid voor kennisdeling en netwerken, beide zaken waar ik veel energie uit haal. Omdat ik het ‘Van, voor en door testers’ principe van TestNet onderschrijf, heb ik mij via Rob van Steenbergen opgegeven voor redactiewerk in de categorie ‘TestNet evenementen’. Zo hoop ik jullie als collega testers te kunnen inspireren om een bijdrage te leveren aan ons netwerk.

één reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *