Test Automation Days | 22 en 23 september 2020 | Jaarbeurs, Utrecht

Test Automation Days is een uniek 2daags congres over test automatisering. De eerste dag is gericht op het leren door te doen en zal gevuld zijn met 3 uur durende masterclasses. Het is een dag waarop men leert door te doen, echte hands-on ervaringen staan centraal.
De tweede dag is gericht op het uitwisselen van ideeŽn, ervaringen en tips door middel van internationale keynotes, presentaties vanuit de praktijk en masterclasses.

Test Automation Days bestaat 10 jaar in 2020 en viert dat met het thema ‘Test Automation: The Next Chapter’. Er is veel gebeurd in de wereld van IT de laatste 10 jaar. Wat hebben we geleerd in die 10 jaar? Wat gebruiken we nu nog? Wat was 10 jaar nog ondenkbaar, en is nu de dagelijkse praktijk? Het gaat niet alleen om het terugblikken, maar ook om vooruitkijken naar de komende 10 jaar. Wat brengen de komende 10 jaar ons? Wat doet AI met test automatisering? Welke andere ontwikkelingen zullen er plaatsvinden?

Test Automation Days is gericht op iedere professional die bezig is met test automatisering. Van management, tot software engineer, quality engineer, consultants en developers.

Als lid van TestNet kun jij deelnemen aan het congres met €50 korting. Gebruik hiervoor code TAD2020TN tijdens de online registratie.