De Nederlandse Testdag | 18 november 2016, Amsterdam

In samenwerking met EuroSTIA “European Software Testing Innovation Alliance"

Voor de 22e keer wordt de Nederlandse Testdag, het forum waar onderzoek, onderwijs en bedrijfsleven elkaar ontmoeten, georganiseerd.

Testen is een complexe en uiteenlopende discipline. We testen naast software, ook ontwerpen, data, hardware, hele systemen en zelfs organisaties. Daarbij wordt de context en compositie steeds complexer. We doen het niet meer alleen. En dat zorgt voor vraagstukken als: hoe gaan we om met toeleveranciers, met externe software, met federated software die meerdere organisaties omspant?

We willen weten of onze systemen de belangrijkste use cases in uiteenlopende condities adequaat afhandelen. We willen weten onder welke condities en in welke mate kritische incidenten zich kunnen voordoen. Maar in sommige gevallen hebben we nog onvoldoende beeld hoe onze software gebruikt zal worden.

Zoals altijd staan centraal de innovatie, interactie en het leren van elkaar. Welke uitdagingen hebben bedrijven bij het testen? Wat voor nieuwe ontwikkelingen zijn er op het vlak van methodes, technieken en technologieŽn.

Bezoek de website voor meer informatie of neem contact op met testdag2016@testdag.nl