TestNetNieuwsMagazine

Continu zorgt onze redactie voor een artikel, lees- en luistertips, een videoreview, een cartoon, de leukst/ergste ervaringen van een van onze leden of een blogpost. Echt door en voor TestNetters!

Klik HIER om naar het magazine te gaan.


TestNetNieuws Magazine

In de afgelopen jaren is door TestNet een special uitgebracht rond de evenementen. Het thema van het magazine sluit aan op het thema van het evenement.


Verenigingsberichten

Berichten uit de vereniging.Welkom bij TestNet

De vereniging TestNet is een bloeiende vereniging met meer dan 1900 professionele testers als lid. Wanneer u actief bent met het testen of wanneer u op andere wijze bij dit vakgebied betrokken bent, is TestNet DE vereniging voor u. 

TestNet is een netwerkorganisatie van, voor en door testers: TestNet biedt haar leden de mogelijkheid om buiten de directe werksfeer contacten te onderhouden met andere testers en daarmee kennis en ervaring uit het vakgebied onderling te delen. Er worden regelmatig thema-avonden gehouden en werkgroepen gestart over een specifiek testonderwerp. Daarnaast organiseert TestNet twee grote evenementen en publiceert ze een "Weekly" en een "Flits".

Op deze site vind je informatie over onze doelstellingen en activiteiten en kun je je online aanmelden als lid.

Heb je vragen? Neem contact op met informatiebeheer@testnet.org.


  

TestNetNieuwsFlits

Wekelijks bericht met actuele informatie.

TestNet agenda

Geplande activiteiten: