ACTUEEL: Call for Papers najaarsevenement 2018 | Extended deadline 22 juli 2018

Het thema voor het najaarsevenement is:“Misleiden de buzzwords van testen ons?” Iedereen kent het wel: in een gesprek komt er weer een nieuwe, moderne term langs. En een week later weer. Oftewel: buzzwords. Op het Najaarsevenement gaan wij dieper in op de buzzwords rondom het testvak. Wil jij een van de buzzwords rondom testen of kwaliteit uitleggen en delen met onze bezoekers? Dan zien wij graag jouw inzending tegemoet! De "extended" deadline om je voorstel in te sturen is 22 juli 2018.

Welkom bij TestNet

De vereniging TestNet is een bloeiende en boeiende vereniging met bijna 2000 professionele testers als lid. Wanneer je actief bent met  testen of wanneer je op andere wijze bij ons boeiende vakgebied betrokken bent, is TestNet DE vereniging voor jouw.


TestNet is een netwerkorganisatie van, voor en door testers: TestNet biedt haar leden de mogelijkheid om buiten de directe werksfeer contacten te onderhouden met andere testers en daarmee kennis en ervaring te delen. Er worden regelmatig thema-avonden gehouden (~16 per jaar) en er zijn werkgroepen waar met passie aan een specifiek (test)onderwerp wordt gewerkt. Daarnaast organiseert TestNet jaarlijks twee grote evenementen, zomerworkshops en publiceert ze een "Magazine" en een "Flits".

Op deze site vind je informatie over onze doelstellingen en activiteiten en kun je je online aanmelden als lid. Heb je vragen? Neem contact op met informatiebeheer@testnet.org.

TestNetNieuwsMagazine

Onze redactie zorgt elke keer weer voor een blogpost of videoreview. Soms krijg je lees- en luistertips, dan weer een cartoon. Interviews verschijnen ook met regelmaat, net als de leukst/ergste ervaringen van een van onze leden. Steeds meer leden gebruiken ons als platform voor hun blogpost. En regelmatig verschijnt de column van Rik, onze voorzitter.  Daarnaast melden we ook allerhande nieuws uit de media als wij denken dat het interessant is voor testers.

Kortom, het magazine is echt door en voor TestNetters!  Klik HIER om naar het magazine te gaan.

Nog sneller op de hoogte? Volg @TestNetNieuws op twitter!


TestNet agenda

Geplande activiteiten:


Verenigingsberichten

Als er actuele berichten zijn, vind je deze hier.