TestNet Agenda

Dit zijn de activiteiten die TestNet de komende tijd voor jullie organiseert:

10-12-2020
18:00-21:00 Testnet Noord


Welkom bij TestNet

De vereniging TestNet is een bloeiende en boeiende vereniging met bijna 2000 professionele testers als lid. Wanneer je actief bent met testen of wanneer je op andere wijze bij ons boeiende vakgebied betrokken bent, is TestNet DE vereniging voor jou.

TestNet is een netwerkorganisatie van, voor en door testers: TestNet biedt haar leden de mogelijkheid om buiten de directe werksfeer contacten te onderhouden met andere testers en daarmee kennis en ervaring te delen. Er worden regelmatig thema-avonden gehouden (~16 per jaar) en er zijn werkgroepen waar met passie aan een specifiek (test)onderwerp wordt gewerkt. Daarnaast organiseert TestNet jaarlijks twee grote evenementen, zomerworkshops en publiceert ze een online Magazine en een "Flits".

Op deze site vind je informatie over onze doelstellingen en activiteiten en kun je je online aanmelden als lid. Heb je vragen? Neem contact op met informatiebeheer@testnet.org.


TestNetNieuwsMagazine

Onze redactie zorgt elke keer weer voor een blogpost of videoreview. Soms krijg je lees- en luistertips, dan weer een cartoon. Interviews verschijnen ook met regelmaat, net als de leukst/ergste ervaringen van een van onze leden. Steeds meer leden gebruiken ons als platform voor hun blogpost. En regelmatig verschijnt de column van Ruud onze voorzitter. Daarnaast melden we ook allerhande nieuws uit de media als wij denken dat het interessant is voor testers.

Kortom, het magazine is echt door en voor TestNetters! Klik HIER om naar het magazine te gaan.Nog sneller op de hoogte? 

Volg @TestNetNieuws op twitter. 

Naast twitter hebben wij ook een LinkedIngroep en (LinkedIn)bedrijfspagina! Zo blijven wij via diverse kanalen in verbinding met onze doelgroep, want dat vinden wij belangrijk. Wordt lid of volg ons zodat we meer volgers/leden krijgen en hiermee in verbinding bljven!