ACTUEEL: TestNet voorjaarsevenement Buiten de gebaande paden

Het was weer een inspirerende en goed bezochte bijeenkomst. 8 workshops, een ruim aanbod aan tracks en twee interessante keynotes. Voor een sfeerimpressie en het downloaden van de presentaties: je vindt deze terug in de bibliotheek!

TestNetNieuwsMagazine

Continu zorgt onze redactie voor een artikel, lees- en luistertips, een videoreview, een cartoon, de leukst/ergste ervaringen van een van onze leden of een blogpost. Echt door en voor TestNetters!
Daarnaast melden we ook allerhande nieuws uit de media die interessant is voor testers. 

Klik HIER om naar het magazine te gaan.

Nog sneller op de hoogte?
Volg @TestNetNieuws op twitter!


TestNetNieuws Specials

Door TestNet is een aantal specials uitgebracht rond de evenementen.
Welkom bij TestNet

De vereniging TestNet is een bloeiende vereniging met bijna 2000 professionele testers als lid. Wanneer u actief bent met het testen of wanneer u op andere wijze bij ons boeiende vakgebied betrokken bent, is TestNet DE vereniging voor u. 

TestNet is een netwerkorganisatie van, voor en door testers: TestNet biedt haar leden de mogelijkheid om buiten de directe werksfeer contacten te onderhouden met andere testers en daarmee kennis en ervaring te delen. Er worden regelmatig thema-avonden gehouden (~16 per jaar) en er zijn werkgroepen waar met passie aan een specifiek (test)onderwerp wordt gewerkt. Daarnaast organiseert TestNet twee grote evenementen, zomerworkshops en publiceert ze een "Magazine" en een "Flits".

Op deze site vind je informatie over onze doelstellingen en activiteiten en kun je je online aanmelden als lid.

Heb je vragen? Neem contact op met informatiebeheer@testnet.org.


  

Verenigingsberichten

Als er actuele berichten zijn, vind je deze hier.

TestNet agenda

Geplande activiteiten: