Sponsor worden

Onze vereniging is en blijft in staat om deze evenementen te organiseren, omdat wij kunnen rekenen op onze sponsors.

De sponsormogelijkheden zijn als volgt:

 • Hoofdsponsor met een stand op de informatiemarkt.
  Dit kost 2000 euro voor één evenement en 3500 euro voor beide.
  De stands zijn 12 m2 (4 x 3 meter) en beschikken over een stroomaansluiting en een tafel. Het aantal stands is maximaal 24.
  De plattegrond van de sponsorplaatsen voor het voorjaarsevenement van 2020 is op deze pagina opgenomen. Zoals gewoonlijk worden de stands toegekend op volgorde van binnenkomst van de getekende sponsorovereenkomst.
  Elke hoofdsponsor heeft recht op zes vrijkaarten voor het evenement welke gebruikt kunnen worden voor niet-leden.
  Elke hoofdsponsor krijgt de mogelijkheid om een 3 uur durende tutorial/workshop te verzorgen tijdens de TestNet Zomer Workshops op 23 juni 2020. LET OP: deze workshops worden tijdens het voorjaarsevenement bekend gemaakt. 

 • Bannersponsor heeft een roll-up-banner of monitor-op-standaard op de informatiemarkt.
  Dit kost 750 euro voor één en 1200 euro voor beide evenementen. Toewijzing van de locatie vindt ook hier plaats in volgorde van aanmelding.
  LET OP: een bannersponsor heeft geen stand en wordt dus ook geacht geen standpersoneel te hebben.
  Als bannersponsor heeft u recht op 2 vrijkaarten voor het evenement welke gebruikt kunnen worden voor niet-leden.

Naast aanwezigheid op de informatiemarkt, wordt uw bedrijfsnaam genoemd in alle uitingen gerelateerd aan de evenementen en op onze website. Tevens wordt uw bedrijfsnaam genoemd bij de opening van het evenement en tonen wij uw bedrijfsnaam en logo bij de entree, tijdens de pauzes en bij de afsluiting. Een hoofdsponsor wordt getoond op een aparte slide, de overige sponsors worden met 2 of 3 op één slide getoond. Andere combinaties of vormen van sponsoring in gedachten?

Klik HIER om de sponsorovereenkomst te downloaden.

Belangrijke regel bij TestNet: expliciete werving is NIET toegestaan. Twijfelt u over wat wel en niet kan? Andere vormen van sponsoring in gedachten? Neem contact op met de voorzitter!Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW, sponsorbijdragen moeten uiterlijk 1 week voor het evenement zijn betaald.