Evenementen

Testnet Zuid: Hoe test je zo'n machine?

woensdag 23 september 2020 / 17:00- 21:00

Locatie

Conferentie Centrum High Tech Campus Eindhoven
High Tech Campus 1 (The Strip)
5656 AE Eindhoven

Omschrijving:

 Hoe test ik een van de meest geavanceerde apparaten ter wereld?

Op woensdag 23 september gaat TestNet Zuid weer van start. Natuurlijk zullen we met inachtneming van de geldende RIVM richtlijnen weer een pakkend programma presenteren.

Erik Deibert, Test Architect bij ASML, zal jullie meenemen in de High Tech. In de wereld van ASML draait alles om precisie, het maken van een chip kun je vergelijken met het 3D printen van New York op een oppervlakte niet groter dan een speldenknop. Welke strategie voor testen moet je bij dit soort geavanceerde systemen toepassen? Wat voor test omgevingen moet je aan denken? Deze en meer vragen zullen beantwoord worden in deze sessie waar we ingaan op het testen bij ASML.

Programma

1700 - 1800 Inloop en eten
1800 - 1845 Eerste sessie
1845 - 1915 Pauze
1915 - 2000 Tweede sessie
2000 - 2100 Borrel

Zoals altijd zal ook deze sessie plaatvinden op "The Strip" (Conferentie Centrum High Tech Campus, High Tech Campus 1 te Eindhoven).

Parkeren: Parkeergarage P0
(zie https://www.hightechcampus.com/contact/parking)

De thema-avonden en evenementen zijn binnen TestNet een zeer bekend en gewaardeerd verschijnsel en de huidige ledengroei heeft zijn weerslag op de bezoekersaantallen. Zo zien we een gemiddeld aantal bezoekers van boven de honderd voor een thema-avond met uitschieters richting de tweehonderd! Elke maand is er een thema-avond.

Aanmelden is mogelijk vanaf ongeveer twee weken tevoren. Aanmelden gaat via de detailpagina van de betreffende thema-avond of het evenement.

De toegang voor leden is gratis, niet leden betalen 50 euro voor een evenement en 35 euro voor een thema-avond. Dit gaat door middel van een eenmalige machtiging. Ter plekke lid worden kan ook: 85 euro per jaar of 42,50 vanaf 1 juli.

Thema-avond of evenement gemist? Bekijk de bibliotheek voor downloads van presentaties en (soms) foto's.

Vragen over een thema-avond of evenement? Stuur een email naar de evenementencommissie via evenement@testnet.org