Evenementen

Testnet Zuid: Test Automation Principles

woensdag 5 februari 2020 / 17:30 - 21:00

Locatie

Conferentie Centrum High Tech Campus Eindhoven
High Tech Campus 1 (The Strip)
5656 AE Eindhoven

Omschrijving:

 De thema-avond zal bestaan uit twee gedeelten. In het eerste deel zal Maarten Beks een aantal “Test Automation Principles” de revue laten passeren. Deze toolonafhankelijke principes zijn een belangrijke succesfactor in het implementeren van Testautomatisering. Na de pauze zal er demo gegeven worden van hoe deze belangrijke principes met Tosca geïmplementeerd kunnen worden. Kortom een avond die je niet mag missen!

Programma

17:30 Inloop
18:00 Buffet
18:30 Presentatie “Test Automation Principles”
19:30 Pauze
20:00 Demo “Test Automation Principles with Tosca”
20:45 Borrel

Parkeren kan het beste in Parkeergarage P0 (https://www.hightechcampus.com/contact/parking)


Bent u al lid? Log dan eerst in.

Voor aanmelden als lid van een zustervereniging kun je een e-mail sturen naar evenementen@testnet.org met de volgende info: naam, adres, lidnummer zustervereniging, evenementnaam en eventueel gekozen tutorial.

De thema-avonden en evenementen zijn binnen TestNet een zeer bekend en gewaardeerd verschijnsel en de huidige ledengroei heeft zijn weerslag op de bezoekersaantallen. Zo zien we een gemiddeld aantal bezoekers van boven de honderd voor een thema-avond met uitschieters richting de tweehonderd! Elke maand is er een thema-avond.

Aanmelden is mogelijk vanaf ongeveer twee weken tevoren. Aanmelden gaat via de detailpagina van de betreffende thema-avond of het evenement.

De toegang voor leden is gratis, niet leden betalen 50 euro voor een evenement en 35 euro voor een thema-avond. Dit gaat door middel van een eenmalige machtiging. Ter plekke lid worden kan ook: 85 euro per jaar of 42,50 vanaf 1 juli.

Thema-avond of evenement gemist? Bekijk de bibliotheek voor downloads van presentaties en (soms) foto's.

Vragen over een thema-avond of evenement? Stuur een email naar de evenementencommissie via evenement@testnet.org