Evenementen

Call for Papers Voorjaarsevenement

zaterdag 15 februari 2020 /

Locatie

NBC Nieuwegein
Blokhoeve 1
3438LC Nieuwegein

Omschrijving:

 Heb je altijd al eens willen presenteren op een Testnet evenement? Of heb je dat al meermalen gedaan, en heb je opnieuw een interessante presentatie, workshop, discussie?

Vanaf nu is de call for papers voor het voorjaarsevenement geopend, en je hebt tot 1 februari om je inzending te doen. Alle benodigde informatie vind je in de bibliotheek: call for papers voorjaar 2020

De thema-avonden en evenementen zijn binnen TestNet een zeer bekend en gewaardeerd verschijnsel en de huidige ledengroei heeft zijn weerslag op de bezoekersaantallen. Zo zien we een gemiddeld aantal bezoekers van boven de honderd voor een thema-avond met uitschieters richting de tweehonderd! Elke maand is er een thema-avond.

Aanmelden is mogelijk vanaf ongeveer twee weken tevoren. Aanmelden gaat via de detailpagina van de betreffende thema-avond of het evenement.

De toegang voor leden is gratis, niet leden betalen 50 euro voor een evenement en 35 euro voor een thema-avond. Dit gaat door middel van een eenmalige machtiging. Ter plekke lid worden kan ook: 85 euro per jaar of 42,50 vanaf 1 juli.

Thema-avond of evenement gemist? Bekijk de bibliotheek voor downloads van presentaties en (soms) foto's.

Vragen over een thema-avond of evenement? Stuur een email naar de evenementencommissie via evenement@testnet.org