Evenementen

Testnet Zuid

dinsdag 16 april 2019 / 17:30-21:30

Locatie

High Tech Campus Eindhoven
High Tech Campus 1e
5656 AE Eindhoven

Omschrijving:

TestNet Zuid: thema-avond

De volgende editie zal op dinsdag 16 april plaatsvinden. Ook dan zal de locatie weer het Conference Center High Tech Campus in Eindhoven zijn (ook wel de slimste vierkante kilometer van Europa genoemd).
Schuin tegenover dit conferentie center kan de auto gratis geparkeerd worden in P0. Zie https://www.hightechcampus.nl/conference-center/route-description-conference-center voor meer info over parkeren op, en een routebeschrijving naar de Strip.

Nadere informatie over de avond volgt.

Om 17:30 uur zal het buffet geopend worden. Heb je dieetwensen, geef deze dan bij inschrijving aan in het 'Opmerkingen' veld.

Agenda (voorlopig)
17:30 - Welkom
17:30 - Buffet
18:45 - Presentatie
19:45 - Pauze
20:00 - Presentatie
21:00 - Borrel

De thema-avonden en evenementen zijn binnen TestNet een zeer bekend en gewaardeerd verschijnsel en de huidige ledengroei heeft zijn weerslag op de bezoekersaantallen. Zo zien we een gemiddeld aantal bezoekers van boven de honderd voor een thema-avond met uitschieters richting de tweehonderd! Elke maand is er een thema-avond.

Aanmelden is mogelijk vanaf ongeveer twee weken tevoren. Aanmelden gaat via de detailpagina van de betreffende thema-avond of het evenement.

De toegang voor leden is gratis, niet leden betalen 50 euro voor een evenement en 35 euro voor een thema-avond. Dit gaat door middel van een eenmalige machtiging. Ter plekke lid worden kan ook: 85 euro per jaar of 42,50 vanaf 1 juli.

Thema-avond of evenement gemist? Bekijk de bibliotheek voor downloads van presentaties en (soms) foto's.

Vragen over een thema-avond of evenement? Stuur een email naar de evenementencommissie via evenement@testnet.org