Evenementen

Testnet Zuid: Artificial Intelligence en testen

dinsdag 25 september 2018 / 18:00-21:00

Locatie

High Tech Campus Eindhoven
High Tech Campus 1e
5656 AE Eindhoven

Omschrijving:

TestNet Zuid: thema-avond over 'Artificial Intelligence en testen'.

In het voorjaar heeft de eerste editie van TestNet Zuid plaatsgevonden over Internet of Things. Deze avond is door de deelnemers beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 8,2.

Op basis van deze succesvolle editie is besloten om TestNet Zuid 3 keer per jaar te gaan organiseren.

De volgende editie zal op 25 september plaatsvinden en het thema is dan 'AI en testen'. Ook dan zal de locatie weer het Conference Center High Tech Campus in Eindhoven zijn (ook wel de slimste vierkante kilometer van Europa genoemd).
Schuin tegenover dit conferentie center kan de auto gratis geparkeerd worden in P0. Zie https://www.hightechcampus.nl/conference-center/route-description-conference-center voor meer info over parkeren op, en een routebeschrijving naar de Strip.

Om 17:30 uur zal het buffet geopend worden. Heb je dieetwensen, geef deze dan bij inschrijving aan in het 'Opmerkingen' veld.

Samen de toekomst doorleven
We staan aan het begin van de vierde industriële revolutie. De impact van de huidige technologie lijkt groot, maar is nog niets vergeleken bij wat gaat komen. Benieuwd naar 2025? Valt er dan nog wat te testen? Is de mens nog wel ‘in charge’? Allemaal vragen, waar we voor onszelf nog een antwoord op moeten vormen.
De avond zal onderverdeeld worden in twee sessies. In de eerste sessie zal Wout Bucker in razend tempo zijn gehoor meenemen langs de belangrijkste technologische ontwikkelingen, zoals Artificial Intelligence en Robotics.
Het tweede gedeelte van de avond zal een interactief gedeelte zijn en zullen we met elkaar een beeld proberen te vormen van wat AI voor ons testers kan betekenen, hoe we AI toepassingen kunnen testen en of er voor ons überhaupt nog wel werk is in de toekomst.
Aan het eind van de avond zal er natuurlijk ook ruimte zijn om nog even met elkaar bij te praten en de ervaringen te delen. Dit onder het genot van een drankje en een hapje (zoals jullie ook kunnen verwachten in het bourgondische zuiden)

Over de spreker
Wout Bucker is Technology Innovation Hunter bij de grootste pensioenuitvoerder van Nederland; APG. In die rol scout hij nieuwe (technische) concepten die APG helpen een leidende positie te houden in de branche en maximale waarde te creëren voor haar opdrachtgevers en deelnemers. Daarnaast is hij de aanjager en beheerder van een gedisciplineerd en sterk gestructureerd innovatieproces, waarmee APG innovaties test op toegevoegde waarde voor alle stakeholders. Wout is partner bij Appedemic, gastdocent aan de Erasmus Universiteit, spreker over innovatie en de toekomst, en hij is verbonden aan verschillende start up platforms als counselor en verbinder.

Al met al heel veel ingrediënten voor een leuke, interessante en succesvolle avond. Hopelijk mogen we jullie verwelkomen.

Agenda (voorlopig)
17:30 - Welkom
17:30 - Buffet
18:45 - Presentatie Wout Bucker
19:45 - Pauze
20:00 - Interactief gedeelte
21:00 - Borrel


Bent u al lid? Log dan eerst in.

Voor aanmelden als lid van een zustervereniging kun je een e-mail sturen naar evenementen@testnet.org met de volgende info: naam, adres, lidnummer zustervereniging, evenementnaam en eventueel gekozen tutorial.

De thema-avonden en evenementen zijn binnen TestNet een zeer bekend en gewaardeerd verschijnsel en de huidige ledengroei heeft zijn weerslag op de bezoekersaantallen. Zo zien we een gemiddeld aantal bezoekers van boven de honderd voor een thema-avond met uitschieters richting de tweehonderd! Elke maand is er een thema-avond.

Aanmelden is mogelijk vanaf ongeveer twee weken tevoren. Aanmelden gaat via de detailpagina van de betreffende thema-avond of het evenement.

De toegang voor leden is gratis, niet leden betalen 50 euro voor een evenement en 35 euro voor een thema-avond. Dit gaat door middel van een eenmalige machtiging. Ter plekke lid worden kan ook: 85 euro per jaar of 42,50 vanaf 1 juli.

Thema-avond of evenement gemist? Bekijk de bibliotheek voor downloads van presentaties en (soms) foto's.

Vragen over een thema-avond of evenement? Stuur een email naar de evenementencommissie via evenement@testnet.org