Evenementen

Thema-avond "Hoe praat ik over testen?"

woensdag 20 november 2019 / 18:00 - 21:00

Locatie

NBC Nieuwegein
Blokhoeve 1
3438LC Nieuwegein

Omschrijving:

Het is ons werk -testen- en toch is het lastig om uit te leggen wat wij precies de hele dag doen en welke waarde wij als testers toevoegen in het team of de organisatie waar wij werkzaam zijn. Tijdens deze avond willen wij jullie meer handvatten geven zodat het makkelijker wordt om uit te leggen wat testen is, wat je exact doet, welke waarde je toevoegt en hoe je om kan gaan met enkele misconcepties over ons vakgebied.


Deze avond raken wij de volgende items (op een interactieve wijze):

  • Wat is testen en hoe leg ik dat uit?
  • Wat doet een moderne (agile) tester?
  • Hoe kan ik mijzelf verdedigen tegen misconcepties rondom testen?

De sprekers/begeleiders van de avond zijn Huib Schoots, Klaartje van Zwoll en Joost Voskuil.
Huib Schoots (Trainer, Coach, Consultant, Leader..etc) doet alles met passie en heeft uitdaging nodig om zich prettig te voelen.
Klaartje van Zwoll (Software tester) is een tester van de Agile generatie en heeft zich ontwikkeld tot een sterke exploratory context driven tester. In 2017 is Klaartje met haar team Nederlands Kampioen Software Testen geworden.
Joos Voskuil (Consultant) is een testingenieur met een brede interesse in de Informatie Technologie. Joost wordt gedreven door toevoegen klantwaarde, agile testen, testautomatisering, kennisdeling en samenwerken.

Programma
18:00 Ontvangst en diner
19.00 Begin presentatie
19:50 Koffiepauze
20:00 Vervolg presentatie
21:00 Borrel


Bent u al lid? Log dan eerst in.

Voor aanmelden als lid van een zustervereniging kun je een e-mail sturen naar evenementen@testnet.org met de volgende info: naam, adres, lidnummer zustervereniging, evenementnaam en eventueel gekozen tutorial.

De thema-avonden en evenementen zijn binnen TestNet een zeer bekend en gewaardeerd verschijnsel en de huidige ledengroei heeft zijn weerslag op de bezoekersaantallen. Zo zien we een gemiddeld aantal bezoekers van boven de honderd voor een thema-avond met uitschieters richting de tweehonderd! Elke maand is er een thema-avond.

Aanmelden is mogelijk vanaf ongeveer twee weken tevoren. Aanmelden gaat via de detailpagina van de betreffende thema-avond of het evenement.

De toegang voor leden is gratis, niet leden betalen 50 euro voor een evenement en 35 euro voor een thema-avond. Dit gaat door middel van een eenmalige machtiging. Ter plekke lid worden kan ook: 85 euro per jaar of 42,50 vanaf 1 juli.

Thema-avond of evenement gemist? Bekijk de bibliotheek voor downloads van presentaties en (soms) foto's.

Vragen over een thema-avond of evenement? Stuur een email naar de evenementencommissie via evenement@testnet.org