Evenementen

Thema-avond "Klaar om te wenden!"

dinsdag 12 februari 2019 / 18:00 - 21:00

Locatie

NBC Nieuwegein
Blokhoeve 1
3438LC Nieuwegein

Omschrijving:

De kreet “Klaar om te wenden” wordt binnen de zeilwereld gebruikt om een overstag aan te kondigen aan de bemanning zodat die zich klaar voor kunnen maken voor de overstag. Het roepen van deze kreet heeft alleen zin als ze met voldoende volume en duidelijk worden geroepen.

Op de huidige markt is de agility van de organisatie (het vermogen om te wenden) van groot belang in de bedrijfsvoering. Op deze avond presenteren René Ceelen en Dimitri de Ruyter je op interactieve wijze wat de invloed van de product -en proces kwaliteit is op het vermogen en de snelheid waarmee organisaties “het roer om kunnen gooien” om de koers van de organisatie bij te kunnen sturen.

Programma
18:00 Ontvangst en diner
19.00 Begin presentatie
19:50 Koffiepauze
20:00 Vervolg presentatie
21:00 Borrel

De thema-avonden en evenementen zijn binnen TestNet een zeer bekend en gewaardeerd verschijnsel en de huidige ledengroei heeft zijn weerslag op de bezoekersaantallen. Zo zien we een gemiddeld aantal bezoekers van boven de honderd voor een thema-avond met uitschieters richting de tweehonderd! Elke maand is er een thema-avond.

Aanmelden is mogelijk vanaf ongeveer twee weken tevoren. Aanmelden gaat via de detailpagina van de betreffende thema-avond of het evenement.

De toegang voor leden is gratis, niet leden betalen 50 euro voor een evenement en 35 euro voor een thema-avond. Dit gaat door middel van een eenmalige machtiging. Ter plekke lid worden kan ook: 85 euro per jaar of 42,50 vanaf 1 juli.

Thema-avond of evenement gemist? Bekijk de bibliotheek voor downloads van presentaties en (soms) foto's.

Vragen over een thema-avond of evenement? Stuur een email naar de evenementencommissie via evenement@testnet.org