Evenementen

Thema-avond "De evolutie in de agile minded wereld & one buttock testing"

donderdag 8 november 2018 / 18:00 - 21:00

Locatie

NBC Nieuwegein
Blokhoeve 1
3438LC Nieuwegein

Omschrijving:

In het eerste deel van de avond gaan Peggy en Chloe met jullie filosoferen over de evolutie van de tester in een agile minded wereld. Dit filosoferen gebeurt aan de hand van een presentatie die gaat over de menselijke verander-bereidheid en dan ingezoomd op ons als testers gericht op de interpersoonlijke vaardigheden. Het doel is beweging, bewustzijn, beleving in de testwereld verder op gang te brengen.

Chloe Burger is een hands-on, fit for purpose test adviseur, test manager en scrum master. Ze maakt het verschil in internationale projecten door een aanpak waarbij context driven, klant, stakeholders en een transparante aanpak de kenmerken zijn. Focus op de factor mensen is de weg naar succes.

Peggy Hogendoorn is ruim 20 jaar werkzaam in de ICT in diverse rollen. Centraal in haar opdrachten staat het optimaliseren van de samenwerking tussen ketenpartijen en het in gang zetten van benodigde veranderingen, dit alles met oog voor kwaliteit. Duurzaamheid vormt daarbij een win-win fundament dat naast focus op resultaat ook toekomstbestendig is.

In het tweede deel van de avond gaan we de raakvlakken ervaren tussen muziek, testen en de agile wereld. We vinden en zoeken uit waar je passie zit! Maarten Bolsenbroek, InnSpirator bij InnSpire, neemt je in deze workshop mee in de muziek en in agility.
We gaan op zoek naar de cadans en de toon van het Agile testen. En je leert wat "one buttock testing" is.

Maarten Bolsenbroek (InnSpire) is een agile coach die organisaties helpt flexibeler en krachtiger en krachtiger te worden door ze open stellen en begeleiden bij veranderingen.

18:00 Ontvangst en diner
19.00 De evolutie in de agile minded wereld (Chloe Burger & Peggy Hogendoorn)
20:00 One buttock testing (Maarten Bolsenbroek)
21:00 Borrel


Bent u al lid? Log dan eerst in.

Voor aanmelden als lid van een zustervereniging kun je een e-mail sturen naar evenementen@testnet.org met de volgende info: naam, adres, lidnummer zustervereniging, evenementnaam en eventueel gekozen tutorial.

De thema-avonden en evenementen zijn binnen TestNet een zeer bekend en gewaardeerd verschijnsel en de huidige ledengroei heeft zijn weerslag op de bezoekersaantallen. Zo zien we een gemiddeld aantal bezoekers van boven de honderd voor een thema-avond met uitschieters richting de tweehonderd! Elke maand is er een thema-avond.

Aanmelden is mogelijk vanaf ongeveer twee weken tevoren. Aanmelden gaat via de detailpagina van de betreffende thema-avond of het evenement.

De toegang voor leden is gratis, niet leden betalen 50 euro voor een evenement en 35 euro voor een thema-avond. Dit gaat door middel van een eenmalige machtiging. Ter plekke lid worden kan ook: 85 euro per jaar of 42,50 vanaf 1 juli.

Thema-avond of evenement gemist? Bekijk de bibliotheek voor downloads van presentaties en (soms) foto's.

Vragen over een thema-avond of evenement? Stuur een email naar de evenementencommissie via evenement@testnet.org