Evenementen

Thema-avond: Ketenregie en parallelsessie NK softwaretesten

woensdag 14 juni 2017 / 18:00 - 21:00

Locatie

NBC Nieuwegein
Blokhoeve 1
3438LC Nieuwegein

Omschrijving:

THEMA-AVOND Ketentesten met paralleltrack

Let op, voor deze avond dien je een keuze te maken! Let op: het paralleltrack over resultaten NK softwaretesten gaat in op de resultaten van de deelnemers, en is om die reden enkel voor de mensen die op 1 mei aan het NK deelnamen. 

Ketenregie: Jos van Rooyen

Track: Danser op het slappe koord, hoe regisseer ik mijn overtocht?
“Ketenregie” is niet nieuw maar wel zeer actueel.

In deze presentatie neemt Jos je mee in de aanleiding om aan ketenregie te gaan werken, wat het inhoudt, wat zijn de symptomen en de oorzaken, hoe pak je het aan? De plaats van ketenregie in het geheel. De positionering van ketenregie en het model welke we daarvoor gebruiken.

Daarnaast laat hij aan de hand van een aantal casestudy’s zien hoe ketenregie in de praktijk is toegepast om de opgedane ervaringen met elkaar te delen.
Een presentatie waar de theorie van ketenregie wordt toegelicht met een praktische onderbouwing.

Agenda van de hoofdsessie:
18:00 Gezamenlijk diner
19:00 Opening
19:05 Presentatie Jos
19:50 Koffiepauze
20:15 Presentatie 2
21:00 Sluiting en gezamenlijke borrel

Paralleltrack: Terugkoppeling resultaten NK softwaretesten (voor de deelnemers van het NK softwaretesten!)

Parallel aan de presentatie van Jos bespreken Pascal Dufour en Huib Schoots met de deelnemers van het NK softwaretesten de resultaten. Doel is om niet enkel te horen hoe je rapport en werkwijze beoordeeld zijn, maar nadrukkelijk ook om met elkaar te discussiëren en te leren.

Agenda van de paralleltrack:
18:00 Gezamenlijk diner
19:00 Opening door TestNet-vertegenwoordiger
19:05 Start workshop Huib Schoots & Pascal Dufour
21:00 Sluiting en gezamenlijke borrel

Bent u al lid? Log dan eerst in.

Voor aanmelden als lid van een zustervereniging kun je een e-mail sturen naar evenementen@testnet.org met de volgende info: naam, adres, lidnummer zustervereniging, evenementnaam en eventueel gekozen tutorial.

De thema-avonden en evenementen zijn binnen TestNet een zeer bekend en gewaardeerd verschijnsel en de huidige ledengroei heeft zijn weerslag op de bezoekersaantallen. Zo zien we een gemiddeld aantal bezoekers van boven de honderd voor een thema-avond met uitschieters richting de tweehonderd! Elke maand is er een thema-avond.

Aanmelden is mogelijk vanaf ongeveer twee weken tevoren. Aanmelden gaat via de detailpagina van de betreffende thema-avond of het evenement.

De toegang voor leden is gratis, niet leden betalen 50 euro voor een evenement en 35 euro voor een thema-avond. Dit gaat door middel van een eenmalige machtiging. Ter plekke lid worden kan ook: 85 euro per jaar of 42,50 vanaf 1 juli.

Thema-avond of evenement gemist? Bekijk de bibliotheek voor downloads van presentaties en (soms) foto's.

Vragen over een thema-avond of evenement? Stuur een email naar Peter van Tulder (voorzitter van de evenementencommissie) via evenement@testnet.org