Evenementen

Thema-avond op locatie: Test als eerste de Noord-Zuidlijn

donderdag 29 maart 2018 / 18:30 - 22:00

Locatie

Wordt spoedig bekendgemaakt

Omschrijving:

LET OP: DATUMWIJZIGING!

TestNet op locatie: test als eerste de Noord/Zuidlijn

Donderdag 29 maart
Verzamelen om 18:30
Start 19:00 (kan nog wijzigen)
Eind 22:00 (kan nog wijzigen)

Locatie: Amsterdam (2 verzamelplaatsen, 1 met parkeergelegenheid)
Meer details ontvang je kort tevoren.

De recente Open Dag van de Noord/Zuidlijn heeft een enorme hoeveelheid belangstellenden getrokken. Op die dag heeft GVB aangekondigd testreizigers te zoeken die tijdens de publieks-testfase mee willen reizen. Inmiddels staat de teller al op ruim 12.000 belangstellenden! De leden van TestNet krijgen de kans om als eerste met deze publiekstesten mee te doen!!

Voor mij als testmanager is het best een uitdaging om testen met duizenden burgers goed voor te bereiden. En wat is dan beter dan dit publiekstesten... te testen met vak-testers van TestNet..?!

Wij willen aan de TestNetters (maximaal 50) de gelegenheid bieden om op donderdag 29 maart deel te nemen aan de allereerste publieks-test op de Noord/Zuidlijn. Jij en je vakgenoten zijn het test-publiek en we vragen je om een scenario uit te voeren (want ja, je mag echt meerijden, en op de langste roltrap van de benelux staan, en nee, je mag niet de noodrem testen). Maar we vragen je vooral om ons feedback te geven op het hele publieks-testproces (van ontvangst, briefing, testuitvoering, tot debriefing). Met jullie feedback kunnen we vanaf 29 maart de grote publiekstesten gestroomlijnd laten verlopen.

We verzamelen op donderdag 29 maart 2018 om 18.30 uur en sluiten af om 22.00 uur. De verzamellocatie is in de centrale metro hal van Amsterdam Centraal. Wie met de auto komt, moet zelf een parkeerlocatie zoeken. Aanmelden kan zoals gebruikelijk via de TestNet website. Aan de aangemelde deelnemers wordt per email een informatiemail met o.a. routewijzer toegestuurd.

p.s. zoals je weet moeten we in planningen altijd rekening houden met onverwachte zaken. Een week voorafgaande aan de thema-avond krijgen wij definitief door of de thema avond ook plaats kan vinden. De vergunningen voor deze testavond moeten namelijk worden goedgekeurd en afgegeven door de betreffende instanties.

Let op, bij deze avond is geen diner inbegrepen.De thema-avonden en evenementen zijn binnen TestNet een zeer bekend en gewaardeerd verschijnsel en de huidige ledengroei heeft zijn weerslag op de bezoekersaantallen. Zo zien we een gemiddeld aantal bezoekers van boven de honderd voor een thema-avond met uitschieters richting de tweehonderd! Elke maand is er een thema-avond.

Aanmelden is mogelijk vanaf ongeveer twee weken tevoren. Aanmelden gaat via de detailpagina van de betreffende thema-avond of het evenement.

De toegang voor leden is gratis, niet leden betalen 50 euro voor een evenement en 35 euro voor een thema-avond. Dit gaat door middel van een eenmalige machtiging. Ter plekke lid worden kan ook: 85 euro per jaar of 42,50 vanaf 1 juli.

Thema-avond of evenement gemist? Bekijk de bibliotheek voor downloads van presentaties en (soms) foto's.

Vragen over een thema-avond of evenement? Stuur een email naar de evenementencommissie via evenement@testnet.org