Evenementen

Jubileum Voorjaarsevenement 2017

maandag 15 mei 2017 / 9:00 - 21:00

Locatie

NBC Nieuwegein
Blokhoeve 1
3438LC Nieuwegein

Omschrijving:

20-jarig jubileum TestNet: speciaal voorjaarsevenement

Zet deze datum zeker in je agenda: het Jubileum TestNet Voorjaarsevenement van 2017 belooft bijzonder te worden. TestNet bestaat op deze datum op de dag af 20 jaar. En dat wordt groots gevierd!

Op een iets andere manier dan je van ons gewend bent. De oplettende TestNetter heeft eind 2016 in de nieuwsflits kunnen lezen dat we dit jaar een gesloten Call for Papers doen, met de 'movers en shakers' van 20 jaar testen in Nederland. Daarnaast hebben we twee bijzondere keynotes. Die houden we nog even geheim.

We beginnen de dag zoals gebruikelijk met workshops. In de middag hebben we 8 tracks en één workshop. En het avondprogramma is gericht op jubileren, terugkijken en lekker netwerken onder het genot van een TestNet diner. Let op: dit is geen buffet, maar een sitting-diner met meerdere gangen. Zorg dat je daarvoor op tijd aanwezig bent, en houd er rekening wat betreft inschrijving rekening mee dat je pas rond 21:00 uitgegeten bent.

Hieronder het ochtendprogramma (klik op het plaatje voor een overzicht in het groot):

Voor een uitgebreide beschrijving van de workshops, klik hier.

Het middagprogramma (klik op het plaatje voor een overzicht in het groot):

Benieuwd naar de keynotes? Klik hier en hier voor hints. 
Voor een uitgebreidere beschrijving van de middagtracks, klik hier.

Zorg dat je erbij bent en schrijf je tijdig in!


Bent u al lid? Log dan eerst in.

Voor aanmelden als lid van een zustervereniging kun je een e-mail sturen naar evenementen@testnet.org met de volgende info: naam, adres, lidnummer zustervereniging, evenementnaam en eventueel gekozen tutorial.

De thema-avonden en evenementen zijn binnen TestNet een zeer bekend en gewaardeerd verschijnsel en de huidige ledengroei heeft zijn weerslag op de bezoekersaantallen. Zo zien we een gemiddeld aantal bezoekers van boven de honderd voor een thema-avond met uitschieters richting de tweehonderd! Elke maand is er een thema-avond.

Aanmelden is mogelijk vanaf ongeveer twee weken tevoren. Aanmelden gaat via de detailpagina van de betreffende thema-avond of het evenement.

De toegang voor leden is gratis, niet leden betalen 50 euro voor een evenement en 35 euro voor een thema-avond. Dit gaat door middel van een eenmalige machtiging. Ter plekke lid worden kan ook: 85 euro per jaar of 42,50 vanaf 1 juli.

Thema-avond of evenement gemist? Bekijk de bibliotheek voor downloads van presentaties en (soms) foto's.

Vragen over een thema-avond of evenement? Stuur een email naar Peter van Tulder (voorzitter van de evenementencommissie) via evenement@testnet.org