Evenementen

Najaarsevenement 'Misleiden de buzzwords van testen ons?'

woensdag 10 oktober 2018 / 9:00 - 21:00

Locatie

NBC Nieuwegein
Blokhoeve 1
3438LC Nieuwegein

Omschrijving:

Op 10 oktober aanstaande vindt ons najaarsevenement plaats.
Thema is: "Misleiden de buzzwords van testen ons?".

Ook dit keer wordt het weer een mooi evenement met workshops, sprekers en twee interessante keynotes. Net als onze vorige evenementen belooft het weer een interactieve en interessante dag te worden. Onderstaand een impressie van ons voorjaarsevenement, die wat betreft opzet en invulling gelijk 

is aan het najaarsevenement!

 

Zie hieronder het volledige programma (klik op het plaatje voor de PDF versie)


korte beschrijving van de workshops

korte beschrijving van de presentaties


Bent u al lid? Log dan eerst in.

Voor aanmelden als lid van een zustervereniging kun je een e-mail sturen naar evenementen@testnet.org met de volgende info: naam, adres, lidnummer zustervereniging, evenementnaam en eventueel gekozen tutorial.

De thema-avonden en evenementen zijn binnen TestNet een zeer bekend en gewaardeerd verschijnsel en de huidige ledengroei heeft zijn weerslag op de bezoekersaantallen. Zo zien we een gemiddeld aantal bezoekers van boven de honderd voor een thema-avond met uitschieters richting de tweehonderd! Elke maand is er een thema-avond.

Aanmelden is mogelijk vanaf ongeveer twee weken tevoren. Aanmelden gaat via de detailpagina van de betreffende thema-avond of het evenement.

De toegang voor leden is gratis, niet leden betalen 50 euro voor een evenement en 35 euro voor een thema-avond. Dit gaat door middel van een eenmalige machtiging. Ter plekke lid worden kan ook: 85 euro per jaar of 42,50 vanaf 1 juli.

Thema-avond of evenement gemist? Bekijk de bibliotheek voor downloads van presentaties en (soms) foto's.

Vragen over een thema-avond of evenement? Stuur een email naar de evenementencommissie via evenement@testnet.org