Evenementen

TestNet ZomerWorkshops 2018

woensdag 4 juli 2018 / 9:00 - 21:00

Locatie

NBC Nieuwegein
Blokhoeve 1
3438LC Nieuwegein

Omschrijving:

Op 4 juli vinden de ZomerWorkshops plaats. Het ZomerWorkshops event is een door onze sponsors verzorgd, dagvullend evenement met louter workshops van drie uur. De ZomerWorkshops zijn bedacht om in de relatief rustige zomerperiode, waarin bedrijven en verenigingen minder aanbod hebben aan meetings, cursussen en uitjes, een leuk en leerzaam dagvullend evenement te bieden.

Het concept werkt als volgt: van tevoren kies je middels deze inschrijving de onderwerpen die je aanspreken. Eén voor de ochtend, één voor de middag en één voor de avond. In deze workshops werk je met mede-TestNet-leden samen in groepen van beperkte grootte aan het gekozen onderwerp. Daardoor ligt de nadruk op praktijk en interactiviteit. Let op: de meeste workshops vereisen dat je een eigen laptop meeneemt! Dit staat bij de workshop aangegeven.

Programma


Klik op de bovenstaande afbeelding voor een grotere versie van het programma.

Klik hier voor een beschrijving van de workshops.  

De TestNetters die je in voorgaande edities zijn voorgegaan waarderen de ZomerWorkshops met een ruime acht.

De TestNet Zomer Workshops zijn gratis toegankelijk voor studenten en hun docenten van HBO en WO op vertoon van de collegekaart. Meld je aan door een e-mail te sturen aan evenementen@testnet.org. Vermeld je naam en adresgegevens in de email en stuur een kopie van je collegekaart mee. Op de dag zelf wordt je collegekaart gecontroleerd.


Bent u al lid? Log dan eerst in.

Voor aanmelden als lid van een zustervereniging kun je een e-mail sturen naar evenementen@testnet.org met de volgende info: naam, adres, lidnummer zustervereniging, evenementnaam en eventueel gekozen tutorial.

De thema-avonden en evenementen zijn binnen TestNet een zeer bekend en gewaardeerd verschijnsel en de huidige ledengroei heeft zijn weerslag op de bezoekersaantallen. Zo zien we een gemiddeld aantal bezoekers van boven de honderd voor een thema-avond met uitschieters richting de tweehonderd! Elke maand is er een thema-avond.

Aanmelden is mogelijk vanaf ongeveer twee weken tevoren. Aanmelden gaat via de detailpagina van de betreffende thema-avond of het evenement.

De toegang voor leden is gratis, niet leden betalen 50 euro voor een evenement en 35 euro voor een thema-avond. Dit gaat door middel van een eenmalige machtiging. Ter plekke lid worden kan ook: 85 euro per jaar of 42,50 vanaf 1 juli.

Thema-avond of evenement gemist? Bekijk de bibliotheek voor downloads van presentaties en (soms) foto's.

Vragen over een thema-avond of evenement? Stuur een email naar de evenementencommissie via evenement@testnet.org