NieuwsMagazine

Verhalen voor onderweg

Auteur: Rob van Steenbergen ● rob@chickenwings.nl
25062013 foto Robvs2
Als je onderweg bent naar je werk dan kan je allerlei zaken doen. Voor je uit staren bijvoorbeeld. Je kan je laptop meenemen en onderweg lekker ‘ongestoord’ werken. Of je kan een boek lezen, muziek luisteren, een film kijken, gamen… Toen ik nog dagelijks twee uur reistijd had met de trein heb ik in een periode van twee jaar mijn hele boekenkast gelezen. Na die periode van twee jaar ben ik nu vooral met de auto onderweg. Dan wordt een boek lezen of met de laptop op schoot wat lastig. 
In de auto luister ik vooral naar de radio (nieuws) of muziek. De laatste tijd luister ik naar lezingen over ‘Hoe je goed kan luisteren naar fantastische muziek‘. Een cursus van flink wat uren. En nu heb ik ook wat Testing podcasts klaar staan. Een paar jaar geleden volgde ik diverse podcasts over testen, dat is wat verwaterd geweest. Dus nu weer aan het oppakken. En dit is ook mijn tip naar jou:
Luister naar podcasts over testen
Hier valt zeer veel uit te leren, zeker omdat de meeste podcasts interviews zijn met ervaringsverhalen van andere testers. Af en toe vind je zelfs interviews met IT legende’s zoals Jerry Weinberg – https://joecolantonio.com/testtalks/100-testing-harder-developing-gerald-weinberg/
En er is zelfs (nieuw) een Nederlandse podcast serie verschenen: http://qualitystories.podbean.com/?source=pb
Meer bronnen

Veel luisterplezier!
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *