NieuwsMagazine

Van de Voorzitter

Auteur: Michiel Vroon ● voorzitter@testnet.org
Michiel Vroon
Het eerste bericht van de Voorzitter via dit nieuwe communicatiemiddel! Ook voor mij even wennen. Vroeger, in de ‘TestNetse Middeleeuwen’ (woorden van Hans van Loenhoud), zat er tussen het schrijven van mijn stukje en het verschijnen ervan nogal wat tijd. Gevolg was, dat ik iedereen prettige dagen wenste begin februari of mijmerde over een warme zomerse dag eind herfst. Nu is dat allemaal anders geworden en zal ook ik meer kunnen inspringen op de actualiteit.
Nu wil het feit, dat ik op dit moment zeer actueel nieuws te melden heb voor de leden van TestNet. Het betreft een verregaande samenwerking met het NGI (Nederlandse beroepsvereniging van en voor ICT-professionals en –managers). Het NGI en TestNet hebben een principeovereenkomst gesloten over het bezoeken van elkaars evenementen en thema-avonden. Afspraak is dat leden van TestNet alle evenementen van het NGI kunnen bezoeken als waren zij lid van het NGI. Voor de leden van het NGI geldt hetzelfde voor de evenementen en thema-avonden van TestNet. Op deze wijze zetten we de kennispoorten open van de verschillende bloedgroepen voor de verschillende bloedgroepen. En waar verschillende bloedgroepen samenkomen, hopen we dat ze gaan samenklonteren en tot nieuwe inzichten komen.
De komende weken gaan we de overeenkomst verder concreet maken en kijken hoe we dit procedureel opzetten (bijvoorbeeld hoe je je moet aanmelden voor een evenement). Zodra dit duidelijk is, zal ik dit communiceren; wij streven ernaar dit voor de zomer rond te hebben. Ben je ondertussen al wel benieuwd wat het NGI te bieden heeft? Kijk dan op www.ngi.nl en klik op “Evenementen”.
Gegroet,
Uw Voorzitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *