NieuwsMagazine

Van de voorzitter

Auteur: Michiel Vroon ● voorzitter@testnet.org
Michiel Vroon‘Robot!’, antwoordde mijn vrouw prompt op het verzoek een woord te geven ter inspiratie van dit stukje.  Tsja, robot… wat moet ik hier nu mee? Misschien een mooi opstapje naar de goed geoliede machine die we hebben staan als vereniging?
De vele actieve leden (in relatie tot het geoliede wellicht werktuig genoemd?), die ervoor zorgen dat de vereniging haar missie kan waarmaken; voor en door leden. Maar dan geeft robot een verkeerd beeld, want waar bij robot een beeld ontstaat van perfect herhaalbaar maar gevoelloos handelen, is dit natuurlijk hier niet het geval. Ik zie gepassioneerde mensen, die met dito gevoel verhalen schrijven, avonden organiseren, blogs vullen, presentaties geven, werkgroepen bestieren, websites beheren, enzovoorts.
Deze positieve energie straalt uit tot ver buiten de verenigingsgrenzen. Zo groeit het leden aantal gestaag en krijgen we ook van andere partijen altijd bewonderenswaardige blikken. Het is de ideale biotoop voor een voorzitter.
Ondanks dat heb ik toch aangegeven dat dit mijn laatste jaar is als voorzitter. Na negen jaar in het bestuur van TestNet te hebben gezeten, waarvan de laatste vier als voorzitter, wordt het wat mij betreft tijd voor nieuw vers bloed. Tijdens de ALV in 2014 zal ik terugtreden en neemt mijn opvolger het over.
Op deze manier voorkomen we dat, na alle jaren, ik zelf verval in perfect herhaalbaar maar gevoelloos handelen… een robot als voorzitter?
Gegroet,
de Voorzitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *