NieuwsMagazine

Van de redactie: Mag het een ietsje meer zijn?

Auteur: Rob van Steenbergen ● redactie@testnet.org
25062013 foto Robvs2Mag het ietsje meer zijn?’. Dat zinnetje blijft in mijn hoofd rondzingen. ‘Mag het ietsje meer zijn?’ ‘Jazeker.’ antwoord ik dan bij de kaasboer op de markt. Ik hou wel van die boerenkaas van de markt. En dat mag zeker wel ietsje meer zijn.
En zo is ook mijn houding bij het TestNetNieuws magazine. Ik vroeg bij de laatste redactie vergadering aan de redactieleden: ‘Mag het een ietsje meer zijn?’ Zo kwamen er veel nieuwe ideeën naar boven om een nog grotere bijdrage te kunnen leveren aan de informatie uitwisseling over testen. Heel goed! In zo’n brainstorm sessie komt aardig wat los. Ook ideeën die je uiteindelijk niet uitvoert. Dat hoort bij het creatieve proces. Maar dat het TestNetNieuws dit jaar een ietsje meer gaat doen, daar gaan we zeker naar streven.
En natuurlijk staan we er niet alleen voor, want we hebben aardig wat lezers die ook kunnen meedenken. Jij dus! Mocht je ideeën hebben waardoor wij als TestNetNieuws een nog grotere meerwaarde kunnen leveren? Mail ons dan, of reageer op deze blog en dan kunnen we het er eens over hebben.
Mag het ietsje meer zijn? Jazeker!
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *