NieuwsMagazine

Van de redactie

Auteur: Eric Spaargaren ● redactie@testnet.org

Redactie: John Kronenberg / Paul Beving

Twee jaar geleden schreven we op deze plek nog dat we midden in de corona-crisis zaten. Gelukkig zijn we er nu eindelijk een beetje uit gekropen. Maar van het ene onheil komt weer het andere zoals oorlogen, overvolle vliegvelden, overvolle treinen tijdens de zomer en de huidige energiecrisis. Maar het redactieteam van TestNet is nog steeds live and kicking.

Ons team bestaande uit: Kimberly Snoyl, Paul Beving, Rachid Ben Allal, John Kronenberg, Henk Johan Kwakel en ik natuurlijk in de rol van hoofdredacteur: Eric Spaargaren. En niet te vergeten Hatim Chahim vanuit het bestuur van TestNet die ons steeds input aanlevert. Helaas heeft ons trouwe redactielid, Gilbert Smulders, afgelopen zomer besloten als redactielid te stoppen. Gilbert schreef steeds om de drie maanden een commentaar over kennisvideo’s van nieuwe testontwikkelingen. Wij willen Gilbert nogmaals hartelijk danken voor zijn getoonde inzet van de afgelopen jaren en wensen hem veel succes in de toekomst.

Het is heel fijn dat wij als TestNet weer evenementen en kennissessies kunnen organiseren, fysiek in plaats van online. Deze fysieke bijeenkomsten maken TestNet sterk en biedt ons de mogelijkheid om kennis te delen. We hebben intussen al een fantastische bijeenkomst gehad om ons jubileum van 25-jarig bestaan te mogen vieren, maar natuurlijk ook ‘TestNet gaat voor Goud’ tijdens ons voorjaarsevenement. Onze oproep voor de inzending van de Call for Papers was een periode geopend en op donderdag 13 oktober vindt ons Najaarsevenement plaats.

Daarnaast willen we middels deze weg ook van de gelegenheid gebruikmaken om aan te geven dat wij als redactieteam momenteel op zoek zijn naar een nieuw redactielid. Voor het samenstellen van artikelen in WordPress, het zelf schrijven van artikelen, auteurs support geven en testnieuws verzamelen. We hebben een leuk, professioneel team waarin je gemakkelijk aansluiting kunt vinden. Als je hierin interesse hebt kun je een mailtje sturen naar de redactie van TestNet: redactie@testnet.org. Dan krijg je snel een reactie.

Ook benadruk ik graag dat we trots zijn op onze nieuwe website van TestNet: https://www.testnet.org/

Uiteraard staat op deze vernieuwde site ook ons TestNet NieuwsMagazine: https://www.testnet.org/nieuwsmagazine/

We gaan ervan uit dat we net als voorgaande jaren ook dit nieuwe seizoen weer veel leuke nieuwe artikelen en columns over softwaretesten kunnen publiceren. Als je het ook leuk vindt om een artikel, column of blog te schrijven, gelieve dan een mailtje te sturen naar onze redactie:

e-mail: redactie@testnet.org

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *