NieuwsMagazine

Keynote: Voorjaarsevenement: Neuromagic!

Spreker: Victor Mids

Wij testers zijn opmerkzame mensen. Scherp, gefocust, analytisch vaardig. Onze ervaring heeft ons niet alleen geleerd om techniek en mensen te verbinden, maar ook om te vertrouwen op onze intuïtie, instinct en mensenkennis en elke situatie scherp te doorgronden. Toch? Ja toch?

Laten we dat maar eens testen dan! Door niemand anders dan Victor Mids. Ja, echt. We hebben Victor bereid gevonden om de avond-keynote te verzorgen op het 25-jarig jubileum voorjaarsevenement op 12 mei. Met zijn programma ‘Neuromagic’ brengt hij een combinatie van illusionisme, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid. De klassieke vorm van goochelen achter zich latend, demonstreert Victor de inzichten die schuil gaan achter zijn unieke illusies en (interactieve) neuropsychologische experimenten. Want hoe makkelijk bent jij af te leiden? Hoe werkt ons geheugen? En bestaat er eigenlijk wel een vrije wil? Ervaar zelf hoe eenvoudig jouw eigen hersenen en zintuigen op het verkeerde been zijn te zetten, én wat je daar als individu of organisatie van kunt leren.

Komende 12 mei wordt één van die dagen waarvan je achteraf zult zeggen: ‘ik ben blij dat ik erbij was’. Voorjaarsevenement, oude stijl, in Nieuwegein, met een vol programma met workshops, keynotes, en tracks over testen. En natuurlijk lekker eten en ouderwets goed netwerken met collega’s. En natuurlijk Victor Mids. Dus meld je aan voor het 25-jarig jubileums voorjaarsevenement. Het programma staat op onze website, de inschrijving is geopend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *