NieuwsMagazine

Het testnieuws uit de media!

Auteur: Rob van Steenbergen ● redactie@testnet.org
Dat is iets wat we nog missen op onze nieuws-site van TestNet, vind je niet? Een overzicht van testnieuws uit de wereld buiten TestNet. Via onze presentaties op de thema-avonden en dag evenementen komt er veel nieuws uit de testwereld naar je toe. En natuurlijk zijn de artikelen die we hier publiceren ook onderdeel van het laatste testnieuws.
Maar in de media vind je ook actueel nieuws over softwarekwaliteit, omdat software  niet meer weg te denken is in ons dagelijks leven. Sterker nog, we denken er eigenlijk niet meer aan dat we software gebruiken, bijvoorbeeld bij huishoudelijke apparatuur. Je broodrooster heeft software in zich om brand te voorkomen…
Maar goed, dit overige testnieuws vind je op veel verschillende sites terug. Als je op de Nederlandse websites zoekt, vind je testgerelateerde nieuws artikelen waar je een paar uur leesplezier aan hebt. Ik heb hieronder een lijst gemaakt van een aantal Nederlandstalige websites met het nieuws uit januari 2018. En dan heb ik dus nog niet naar de buitenlandse sites gekeken of naar testblogs van testers!
Bij TestNetNieuws vinden wij dat jij niet overal hoeft te zoeken voor het laatste softwaretestnieuws, dus gaan wij jou dat in de toekomst leveren! We gaan nog even zoeken naar de juiste vorm, maar vanaf nu dan ‘Het laatste testnieuws uit de media’.
Hier een eerste bijdrage: het testnieuws uit de Nederlandse media van 2018 tot aan vandaag. Veel leesplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *