NieuwsMagazine

Gezamenlijk etentje Redactie TestNet Nieuws Magazine

Auteur: Eric Spaargaren ● eric.spaargaren@medi8it.com

Eindredactie: Paul Beving

Het afgelopen jaar hebben wij binnen de redactie veel met elkaar ‘ge-apped’ om zaken af te stemmen met betrekking de artikelen die gevalideerd diende te worden voordat deze gepubliceerd werden op de website van het Nieuwsmagazine. Absoluut een goede aanleiding om een keer met zijn allen een diner te hebben bij een supergoed wokrestaurant te Amersfoort.

Van links naar rechts: Henk Johan Kwakkel, Rob van Steenbergen, Hatim Chahim, Rachid Ben Allal, Eric Spaargaren en Paul Beving.

Hatim Chahim was namens het bestuur van TestNet aanwezig en hij was zeer tevreden over de prestaties die het redactieteam het afgelopen jaar heeft geleverd en heeft iedereen heel erg bedankt voor zijn bijdrage en inzet.

Maar goed, het wokken doe je ook niet elke dag. Dus we begonnen al flink te praten met elkaar omtrent welk menu wij zouden nemen. We konden kiezen uit ‘Wokbuffet’, ‘Wokbuffet met Asian Streetfood’ of ‘All you can eat and drink’. We hebben natuurlijk de laatste optie uitgekozen. We hebben dan ook veel gegeten en het heeft heel goed gesmaakt waaronder de normale ‘Wokgerechten’, ‘Tappanyaki & Grill’, dessert en koffie.

En als de redactie bij elkaar zit, dan gaat het natuurlijk om het TestNet Nieuws Magazine, waar we als redactieteam vrij trots op zijn. Hieronder volgt een aantal punten die wij graag met jullie willen delen:

  • We hebben plannen om het TNN Magazine en de TestNet website op de een of ander manier te gaan samenvoegen tot één website.
  • Ook gaan we kijken of we meer kunnen doen op het gebied van multimedia.
  • Rachid Ben Allal is nieuw in ons team. Van harte welkom! Rachid gaat interviews afleggen bij personen die nieuwe ontwikkelingen willen vertellen op het testgebied. Geweldig dat hij ons team gaat versterken.
  • Als redactieteam hebben wij het voornemen om meer aanwezig te zijn op onze thema-avonden van TestNet, dit om wat vaker ‘live’ te overleggen en ook om meer mensen te vragen om artikelen te schrijven. Want het blijkt toch steeds weer een hele uitdaging te zijn om mensen te enthousiasmeren voor het schrijven van een artikel.
  • Als je een idee hebt, kunnen je natuurlijk de redactie altijd even informeren. Denk hier naast een geschreven artikel ook aan een video, presentatie, audio… Ons email adres: redactie@testnet.org
  • Wij willen als redactieteam ook een thema-avond organiseren. Er is namelijk veel te vertellen over ons team en voor de leden geeft dit weer input zodat onze leden weten hoe het redactieteam fungeert en wat een goed thema is om over te schrijven.
  • Rob staat altijd paraat als voorzitter van ons redactieteam als degene die het meest opvallende testnieuws verzorgt maar ook de planning op ons scrumboard organiseert. Jazeker, ook wij werken Agile/Scrum! En hier geldt weer, voor alle vragen of ideeën, aarzel niet om een mail te sturen, Rob zal zo snel mogelijk reageren of een redactielid vragen om contact op te nemen!
  • John Kronenberg (niet op de foto) doet verhalen over automation-engineering en Gilbert Smulders (eveneens niet op de foto) interessante talks op YouTube.
  • Auteurs en column-schrijvers enthousiasmeren, zodat er op tijd opgeleverd wordt doen Eric Spaargaren en Henk-Johan Kwakkel.
  • Eric is ook actief met reviews en redigeren van artikelen. Als Eric een review heeft gedaan wordt dit nogmaals extra gevalideerd door de eindredacteur Paul Beving, zodat we een goede kwaliteit van artikelen kunnen garanderen op onze TestNet Nieuws magazine.

De samenwerking in ons team is echt uitstekend, iedereen in ons team is enthousiast en werkt mee en is snel voor opleveringen en dat is fijn want zo kunnen we kwalitatief goede artikelen in ons Nieuwsmagazine plaatsen. Onze teamuitje was zeker wel geslaagd en onze leden kunnen weer een uitdagend jaar verwachten van ons redactieteam met uitdagende, boeiende artikelen en nieuwsitems.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *