NieuwsMagazine

Disruptive sessie op het voorjaarsevenement van 15 mei

Testnet is een actieve vereniging die op verschillende fronten actief is om kennis te verwerven en te delen middels de evenementen en de werkgroepen zoals wij die kennen met elkaar. Het doel dart wij als professionals hebben is om zoveel mogelijk doelgroepen te bereiken en aan te sluiten bij de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied.

Het is daarbij altijd een uitdaging om de juiste toon te raken.

Om te kijken of we de juiste toon raken en vast te stellen of er mooie, inspirerende ideeën leven bij onze leden van TestNet organiseert het bestuur tijdens het voorjaarsevenement een zogenaamde disruptive sessie.

Het idee is om met elkaar te brainstormen hoe we als vereniging bij de tijd blijven en kunnen anticiperen om de uitdagende ontwikkelingen die op ons af komen te kunnen omarmen. Onderwerpen als hoe zorgen we ervoor dat alle doelgroepen aangehaakt blijven of hoe haken we nieuwe doelgroepen aan, hoe kunnen we op een Agile wijze er voor zorgen dat de vereniging snel nieuwe ontwikkelingen kan omarmen etc. Het woord disruptive zegt het al; niets is te wild voor deze sessie.

In een centrale en inspirerende ruimte in de grote hal met de stands willen wij graag met jullie van gedachten wisselen.

We zien uit naar veel inspirerende gedachten, discussies en inspirerende gesprekken waar wij met elkaar invulling aan kunnen en gaan geven.

Dus kom langs en laten we elkaar inspireren en challengen!

Tot de 15e mei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *