NieuwsMagazine

Aandragen potentiële TestNet leden

TestNet is de netwerkorganisatie van, voor en door testers! Jaar in jaar uit zorgen wij voor gave evenement, stoere thema-avonden en werken we in diverse werkgroepen aan specifieke testonderwerpen. Wij willen continuïteit van onze vereniging waarborgen. Om die reden zijn wij blijvend op zoek naar nieuwe leden voor onze community zodat we sterk en leefbaar blijven.

Hierbij een vriendelijk verzoek voor het aandragen van potentiële leden uit jouw netwerk. Potentiële leden die, net als jij, graag willen netwerken en het testen een warm hart toedragen.

TestNet biedt haar leden de mogelijkheid om buiten de directe werksfeer contacten te onderhouden met andere testers en daarmee kennis en ervaring uit het vakgebied onderling te delen.

Jij bent een TestNet-er en je weet prima wie goed bij ons past. Frisse blikbrengers, Andersdenkers om maar even wat te noemen. Man, vrouw, jong of oud. Met een diversiteit aan culturele achtergronden of met een beperking. Samen netwerken en werken aan kennisdeling dankzij onze gave vereniging!

https://www.testnet.org/testnet/p000077/startpagina/word-lid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *